De anul viitor, studenții vor avea mai puține locuri în cămine

Când un student intră la Universitatea din Botswana, el sau ea va experimenta un mediu diferit. Anul universitar 2018/2019 a început deja și acesta este momentul în care studenții vor trebui să decidă în ce cămin vor locui și când vei studia.

La fel ca colegiile rezidențiale, care sunt adesea numite după prima persoană care a locuit acolo, căminele ar trebui să poarte numele clădirilor din orașele lor respective.

1. Numărul maxim de locuri în cămine se reduce de la 597 la 512.

2. Pentru ca elevii să trăiască o viață mai bună, ei trebuie să fie implicați, socializați și să contribuie într-un fel la societate.

3. Acesta este motivul pentru care autorul propune o competiție între studenți pentru a proiecta idei despre cum ar putea ei să se implice în lucruri sociale și să contribuie mai pozitiv la societate în timp ce locuiesc în căminele lor, indiferent dacă au făcut-o deja sau nu (Articolul a fost publicat la 8 noiembrie 2017).

În UB, căminele vor fi înlocuite cu un nou tip de locuințe pentru studenți. În acest proiect, Rectorul UB a decis să implementeze un nou model de locuințe care să permită studenților să locuiască în grupuri de până la 12 persoane.

Universitatea din Barcelona (UB) va începe să închidă căminele pentru studenți în anul universitar 2019-20. Costul va crește cu 10.000 de euro pe an. Această acțiune se datorează faptului că toate facilitățile universitare sunt în curs de modernizare, inclusiv zone rezidențiale și spații comune precum Big Chill și San Riqui.

Deși unele regiuni încearcă să rezolve această problemă investind în soluții de înaltă tehnologie, altele propun modalități de a o evita cu totul prin introducerea mai multor activități bazate pe turism. În cazul Scoției, deoarece turiștii nu vor vizita vreodată Edinburgh din cauza lipsei de spațiu în centrul orașului și a congestionării traficului, ei propun construirea unui parc special conceput pentru a merge peste vizitatori în timpul șederii lor. Între timp, la Barcelona s-a propus să construiască un nou centru al orașului în funcție de nevoile existente și să facă loc pentru proiecte reale, mai degrabă decât să doar decoreze locurile existente cu suprafețe de sticlă, cum ar fi cele care există peste tot pe platforme sau clădiri fără niciun real.

În anul următor vor fi mai puține locuri în cămine pentru studenți. Costul locuinței va crește și trebuie să ne gândim la cum să ne adaptam nevoilor nevoilor în schimbare ale elevilor.

Decizia de a încheia căminele studențești ne va oferi mai mult spațiu pentru studenții noștri.

Rectorul UB, care este citat spunând că „Digitalizarea a dus la o scădere rapidă a vieții studenților”, consideră că digitalizarea va avea ca rezultat doar o scădere a spațiilor fizice, dar nu și a calității experienței studenților.

Cel mai recent rector al UB a dezvăluit că, în viitor, numărul studenților va fi redus la 19,5 milioane de la 21 milioane.

Numărul de locuri în locuințe pentru studenți va fi redus la jumătate. Conform planurilor actuale, în clădirile căminelor vor putea locui peste 5.000 de studenți.

Rectorul UB a anunțat că anul viitor numărul studenților va fi redus la 1470. Acest lucru se datorează în principal unei schimbări în politica de migrație.

Scrieți cursuri în stil student pe subiectele solicitate de angajatori, apoi aflați care cursuri sunt cele mai potrivite nevoilor dumneavoastră și apoi aplicați-le.

Un student nu este doar o ființă umană. Viața unui student este mai mult decât un cămin. El sau ea lucrează pentru a câștiga bani pentru propria sa educație, producând astfel lucrurile de care cineva are nevoie pentru o viață confortabilă.