Rectorul UB face apel la implicarea studenților noi

Rectorul Universității București, Domnul Ioan Bob, a făcut un apel către toți studenții noi să se implice activ în viața universitară și a comunității. Rectorul a invitat studenții noi la UB să se alăture unor cluburi și activităţi universitare, să îşi folosească cunoştinţele acumulate în facultate pentru a-şi spori competenţele profesionale, precum și să participe fizic și emoţional la dezbaterile academice.

Domnul Rector Bob a mai invitat studenţii noi să-şi folosească spiritul lor antreprenorial şi să caute noi modalităţi de informare și conectare. El a spus cât de important este ca studenţii noi să-l faca pe individ în centrul educaţiei şi cum aceast lucru se corelează cu responsabilitatea pe care o au faţă de viitor.

Rectorul Bob afirmat: “Este timpul ca studenţii noi să puna în practică abilitatea lor de gândire critic şi pe cea creativ-eficient pentru a contribui la crearea unui viitor mai bun.” Dânsul considera activitatea antreprenoriala ca fiind un mediator natural pentru aceasta si le-a recomandat studenţilor se se implice activ in diverse programe academice şi activitati.

Rectorul Universității din București (UB), Prof. dr. Mihnea Costoiu, a făcut un apel zilele trecute către cei care se vor înscrie în această toamnă ca studenți în cadrul UB să-și folosească energia și determinarea de a deveni un profesionist împlinind obiectivele pe care le au înaintea lor.

Într-o postare pe blog, Profesorul Costoiu s-a îndreptat direct către noii studenți: “Noii studenți ai UB vor juca un rol crucial în dezvoltarea noastră academică și socio-economică, ajutându-ne să realizăm o reformă profundă și anunțând un nou capitol în istoria instituției noastre. Dorim ca această toamnă să fie peticitul inceput al unei perioade de progres și realizare pentru fiecare student. UB încurajează implicarea studenților aducând schimbarea de care are nevoie societatea noastră”.

Rectorul UB recomandă tinerilor veniţi la facultate să profite la maximum de axe interdisciplinare oferite astfel incat sa avanseze in anumite domenii, subliniind cât de necesare sunt astfel de cursuri pentru a oferi studenţilor o educaţie bine echilibrata şi asigurându-se cã eforturile lor nu rãmân nerecunoscute.

Noii studenţi care vor intreprinde acest drum spre educaţie trebuie sã profite la maxim de aceastã oportunitate transformatoare, contribuindu-şi ideile şi împreunã cu alte persoane cumva si construind modele cu care putem da mai departe.

Rectorul Universității din București (UB) a făcut un apel către studenții noi pentru a-i implica în viața universitară și a le sprijini procesul de învățare.

“Suntem foarte mândri că UB își primeste yearly noii studenți și suntem determinați să le oferim tot sprijinul de care au nevoie pentru a fi pregătiți pentru viața profesională și personală”, a declarat rectorul UB, prof. Sorin Câmpeanu.

Rectorul a invitat studenții noi să profite la maximum de oportunitățile educaționale oferite de UB și să se alăture iniţiativelor știinţifice, culturale și sociale organizate de facultate sau chiar de echipa studentilor UB.

De asemenea, prof. Câmpeanu a subliniat importanţa comunităţii academice ale universităţii: “Noii studenți trebuie să se bucure de prieteniile și conexiunile pe care le vor construi, ca parte a acestei mari comunitaţi care include atat profesori si personal academic, cât si alte persoane cu alte abilitati.”

Implicarea în diverse activitati este cheia pentru un succes maxim in timpul studenilor la universitate si rectorul constientizeaza acest lucru: “Încearca să descoperiti ce activitati va intereseaza si sa investiti timp pentru a invata lucruri noi. Aceasta experienta va poate schimba viata.”